perjantai 26. lokakuuta 2007

Loma on ohi...

... mutta lomafiilis senkun vaan jatkuu. Tosin oon tällä viikolla tehnyt jo 3 tenttiä, yhden suullisen ryhmätyön oman osuuteni sekä yhdelle kurssille 6-sivuisen raportin. Ja enkuks viel. Mut nyt laiskottaa. En ole tännekään saanut kirjoitettua pariin viikkoon, vaikka aikaa kyllä periaattees olis vähän löytynykki.

Loma meni tosi nopiaa, alkuosa Kyyjärvellä ja loppuosa Pylkönmäellä. Loma sai hienon aloituksen la 13.10, kun käytiin ukon kaa grillailemassa Kroonisten Poikamiesten kanssa. Hyvää seuraa ja tunnelmallista kitaransoitantaa ja laulantaa (tosin kukaan ei osannut sitä kitaraa soittaa eikä vissii äänetkää ollu ihan vireessä... mut hauskaa oli!!). Vielä kerran kiitos hyvästä seurasta pojat. Ja sinkkutytöille tiedoksi, siinä vasta mainioita poikakaveri/aviomiesehdokkaita! Tosta oikealta löytyy linkki herrojen blogille ;).

Kyyjärvellä tuli tehtyä kaikkia muita juttuja, paitsi koulutehtävien tekoo. Pesin ikkunat, lenkkeilin, käytiin kattoo mummoo ja pappaa vanhainkodilla ja toista mummoa nähtiin, kun hän tuli meillä käymään. Yleistä rentoutumista ja koirien kaa touhuiluu. Ukko laitto mulle sen pyöränki kuntoon ja jopa muistettiin tuua se tänne Jyväskylään!

Pylkönmäellä oltiin kans ahkeria: haravoitiin (vaikka siel tosin on myös sellane päältäajettava ruohonleikkuri, joka kerää lehdet, mut nyt oli liian paksusti lehtii joissaki paikois) ja pinottii polttopuita pitkä ja korkee rivi. Käytiin Keskisellä sekä lyhyt päiväreissu tehtiin myös Kyyjärvelle, kun armas pikkusiskoni, joka opiskelee Kuopiossa sekä hänen poikakaverinsa, joka on rauhanturvaajana Kosovossa, tulivat käymään. Sain myös hivenen koulutehtävii tehtyy (Venäjän etä+ ryhmätyön osuuteni), mutta enemmänkin olisi voinut. Ja lenkkeilyä harrastettiin Pylkönmäelläki.

Sunnuntaina tultiin sit takas tänne Jyväskylään. Mukana reissas taas vaihteeks hirmusesti tavaroita, polkupyörästä ja äitini tekemistä leivistä perunoihin ja porkkanoihin(siis Pylkönmäen maasta,ei kaupasta). Matka meni rattoisasti, kun poikakaveri jännitti vieressä, että kuinkahan Räikköselle käy. Itseäni ei vähempää pystynyt kiinnostamaan, mut poikakaverii oli hauska katella,ku se eli kisan mukana.

Ja tosiaan, tämä viikko on mennyt aikapitkälti koulutehtävä -ja tenttiinlukupainoitteisesti. Crosstrainerilla oon tehny joka ilta tunnin (paitsi eilen, ku käytiin lenkillä) ja aina vaan tykkään siitä touhusta. Keskiviikkona meillä ei ollu oikein mitään tekemistä ja telkkarista ei tullut mitään,niin lähdettiin käymään Prismassa (ja Citymarketissa, mut Prisma oli se alkuperäinen suunnitelma). Oikeesti! Jos on tylsää, kannattaa lähtee tollaseen isoon kauppaan, sieltä löytyy kaikkee mielenkiintosta. Ja mukaan saattaa tarttuu yllättäviä juttuja. Mun mukaan tarttu talvisaappaat.

Eilen päätin viimesen tentin jälkeen, että loppupäivänä en tee mitään koulutehtävii, vaan pitää tehdä jotain hauskaa. Joten poikakaverin tekemän maittavan kanasalaatin jälkeen lähdimme käppäileen kaupungille. Eka käytiin vuokraamasssa Die hard 4.0, sit kuljeskeltiin huvikseen kaupoissa (mietin jo tulevia lahjaostoksia) ja ennen kotiin lähtöö käytii ruokaostoksilla. Ja se leffa oli hyvä! Suosittelen. Hauska ja toimintarikas (voiks noin sanoo?!). Tuossa just aateltiin, että ku mä rupean tekeen Crosstrainerilla,ni laitetaan se leffa uudestaan pyörimään. Iltapäivällä sit palautetaan se samal, ku kenties käydään kaverilla kylässä.

No mutta, tässä vähän päivitystä.

Moips

Ps Menetin sen syklamin. Se oli niin kuollu ku vaan pysty olemaan, ku tultiin kotiin. Snirf. Kohta menee se yks kukka, jonka nimee en tiedä.

Ei kommentteja: