perjantai 19. joulukuuta 2008

Joulunalusaikaa

Taas on iiiiihan vähän aikaa kulunut viime kirjoituksesta. Olotila suht samanlainen, vaikka välillä meni jo ihan hyvin. Ehkä tää lähestyvä joulu ja uus vuos vaikuttavat asiaan. Tai siis tiedän että vaikuttavat.

Muutto pitäisi saada järjestymään viimeistään 1.2. Tosin kämppä johon nyt olisin menossa vapautuu sitten kun kaverini ja hänen poikakaverinsa löytävät yhteisen kämpän...no mutta toivottavasti pian. En halua olla ex-ukkoni onnen tiellä. Ja mun tässä kämpässä asuminen olisi juuri sitä. Jostain syystä uusi tyttö ei tykkää, että vanha akka asuis edelleen tässä, vaikkakin kämppiksinä... Noh kukapa sitä haluis? Ja kenties itellekki tulis parempi olo, kun ei tässä olis. No joo, tulishan se. Että toivottavasti tapahtuu pian.

Opinnäytetyöllä on muuten nyt aihe. Mitään ei sinällänsä oo vielä tehty, mut sopimukset kirjotettu ja aihe esitetty yliopettajalle. Odotan vain ohjaajan nimeämistä ja työn alullesaantia...tammikuussa sitten. Harkkaraportti pitäs kyl kans kirjottaa...hups... No mut eka pyhät alta pois.

Tosiaan kotona oonkin tämän joulun (sattuneesta syystä). Ihanaa kohta saa äiskän lanttulaatikkoo <3, ja muita joulupöperöitä. Tykkään jopa äitin tekemästä maksalaatikosta! Unohtamatta muita herkkuja, kuten aattoillan täytekakkua. Mihinpä tilaisuuteeen täytekakku ei sopisi? Eli siis täytekakku jouluna, uutena vuonna, pääsiäisenä, juhannuksena, synttäreinä ja muina täytyy-olla-täytekakku-päivinä. Kuten äitien ja isienpäivinä. Ja jos vaikka menee vaalit hyvin. Tai joku saa jossain urheilulajissa mitalin (no ei ny iha missä vaan, mut yleisurheilussa tai jääkiekossa vaikka...). Ja heinäkuussa tottakai mansikkatäytekakku. Ku on mansikoita.

Huomenna [tai siis tänään, koska kello on jo lähes 3(mulla on jostain syystä ollu jo marraskuun alusta asti nukkumisongelmia)] siis Kyyjärvelle siivoilemaan ja valmistelemaan joulua. Siellä odottaa ainakin saunan jynssääminen plus muut kloriittihommat (eli siis tuulikaapin laattojen pesu ja apukeittiön lattialaattojen pesu, ah). Kuulemma myös koiraa saisin trimmailla karvojen leikkuun ja suihkun merkeissä. Sori Romeo, must do, koska äiti käskee. Ihan virkistävää. Saa muuta ajateltavaa eikä voi enää vaan rypee.

Uutta vuotta ajattelin vastaanottaa Jyväskylässä. Tosin ihan täyttä varmuutta siitä, missä ja keiden kanssa ei ole, mut silti. Rikotaan vähän kaavoja, koetetaan jotain uutta. Ollaan vähän räväkämpiä. NIIH!


Että jos tää tästä joskus sitte helepottaa ja muuttus paremmaks ja sen sellasta höpinää.


Moi

Ei kommentteja: