perjantai 16. elokuuta 2013

I'm a little sore... hyvä!

Kello soi klo 15, mutta huonosti nukutun "yön" takia oli mahdotonta nousta ja siirsinkin kelloa kaksi tuntia etiäpäin. Pitää jaksaa valvoo vielä yksi yövuoro, muuten oliskin voinut nousta :). Joten lenkki jäi. Mutta oh boy, kahvakuula saa niin mun pisteet! Selässä ei tunnu enää iha nii pahalta, mut lihakset, niissä tuntuu! Jee jee. Harmi, että seuraavan kerran pääsen kahvakuulailemaan vasta kolmen viikon päästä. Huomenna alkaa nimittäin kahen viikon loma ja tulee vähän reissattua :).

Sain kivan puhelinsoiton ennen klo 11(yksi syy, miksi uni oli niin katkonaista, mut ei haittaa :D). Stadiumista soitettiin, että sykemittari on tutkittu Garminilla ja uusi lähetetty, tulee ensi viikolla. Ihan parasta palveluu, missään muualla ei oo soitettu väliaikatietoja :).

Innostuin yhen meijän harjottelijan ansiosta tutustumaan persoonallinenkalenteri sivustoon ja tattaraa, heti seuraavana päivänä suunnittelin ja tilasin itelleni oman...ja tänään se tuli postissa. Ihana <3. Just ne värit mistä tykkää, iteltä kuva, ite valihtema mietelause, sisäsivut just sellasii, ku ite tarttee ja muutenkin..aijjettä :). Sinne on kiva suunnitella liikkumiset ja rehvailut :D. Loppuun kuva uusista juoksukengistäni. Asics gel-cumulus 15. Kyllä näillä kelepaa :).

1 kommentti:

Minna kirjoitti...

Hei, kiva kuulla sustakin täällä taas. En oo kyl itekää mitenkään erityisen aktiivinen ollu täällä blogimaailmassa, mut onpa sitä kesällä muutaki tekemistä..

Mä oottelen edelleen sitä kuntokärpäsen purasua. En tiiä miten mulle kaikki kuntoilu on vaan sellasta pakkopullaa.. Mut jotain tarttis tehä ennenku tässä ihan totaalisesti rupsahtaa..